Lightbox JS v2.0 | Test Page Lightbox JS v2.0
HISTORISCHE CAFÉS, SALONS & BRASSERIE
         
 
HEFFER
Café-Brasserie Heffer kan getypeerd worden als klassiek, stijlvol en Oudhollands. Er is geprobeerd om alles zoveel mogelijk in ‘oude glorie’ terug te brengen, wat een pand als dit met een roemrijk VOC-verleden verdient. De café-brasserie bevindt zich in een grote hoge ruimte. Bij binnenkomst valt meteen het authentieke balkenplafond op waaraan een originele kasteelkroonluchter hangt. Er is ook zoveel mogelijk gebruik gemaakt van eikenhout en natuursteen, dat duidelijk zichtbaar is bij de bar. En de houten vloer is volgens Oudhollandse traditie met schelpenzand bestrooid. De muren zijn voorzien van een mooie zachte gele kleur.

Binnen in café-brasserie Heffer bevinden zich verschillende zitgedeelten met tafeltjes (zowel op de begane grond als op de vide). Door de 4 grote ramen aan de Beursstraatzijde is er een mooi uitzicht over de Beurs van Berlage, een aanlegplaats voor rondvaartboten en de drukte van het Damrak.
 
TIP: wij zijn ook gespecialiseerd in het organiseren van feesten en partijen en helpen u graag aan een onvergetelijke avond, waaronder (studenten)borrels. Voor een compleet overzicht van onze zalen en/of overige cafés klik hier. Voor informatie kunt u contact opnemen met ons via info@heffer.nl of (020) 428 44 88.
 
Oudebrugsteeg 7 • 1012 JN • Amsterdam • Tel. (020) 42 84 488 • info@heffer.nl
YouTube
www.vvv.nl
www.iamsterdam.com
Designed by David Okel