Lightbox JS v2.0 | Test Page Lightbox JS v2.0
HISTORISCHE CAFÉS, SALONS & BRASSERIE
 
Home > Zalen > Ambassade
 
AMBASSADE
Een schitterende zaal in Art-Deco stijl met een unieke uitstraling en bijzondere ambiance door de authentieke kloostervloer, fraaie fresco’s, balkenplafond en eikenhouten lambrisering. Door de centrale ligging van de zaal, is deze zowel afzonderlijk als in combinatie met de andere zalen van Heffer te gebruiken. Deze zéér sfeervolle zaal met verschillende barretjes en hoekjes bevindt zich direct naast Het Proeflokaal op de begane grond met 3 verschillende ingangen. Namelijk via de hoofdingang aan de Beursstraat 1 (met uitzicht op de Beurs van Berlage), Oudebrugsteeg 1 en via de Warmoesstraat 66. Bij binnenkomst vallen gelijk de 8 imposante 1000 liter biertanks op die zich achter de glasgevel bevinden.
Mogelijkheden
Bedrijfsfeest, bedrijfspresentaties, (studenten)borrel, bruiloft, diners/buffetten, jubileum en verjaardagen.
Faciliteiten
2 Bars, podium (2,5x3,5m), 2 HD beamers i.c.m. projectiescherm (1,5x2m en 1,1x1,5m Matwit S doek), ... watt muziekvermogen, versterkers, speakers, equalizer, flip-over, DVD-speler, microfoon en led sfeer- en discoverlichting (indien gewenst). De zaalopstelling zal naar uw keuze opgesteld worden.
 
Locatie
 
TIP: behalve bovenstaande mogelijkheden zijn er aantrekkelijke all-in arrangementen mogelijk. Voor een compleet overzicht van onze arrangementen klik hier. Voor informatie kunt u contact opnemen met ons via info@heffer.nl of (020) 428 44 88.

Oudebrugsteeg 7 • 1012 JN • Amsterdam • Tel. (020) 42 84 488 • info@heffer.nl
YouTube
www.vvv.nl
www.iamsterdam.com
Designed by David Okel