Lightbox JS v2.0 | Test Page Lightbox JS v2.0
HISTORISCHE CAFÉS, SALONS & BRASSERIE
 
Home > Zalen > Prinsenzaal
 
PRINSENZAAL

De Prinsenzaal is uitstekend geschikt voor een (studenten)borrel, vergadering of verjaardag. In de Prinsenzaal voelt jong en oud zich thuis: fraaie fresco's van prinsen, kroonluchters en een eikenhouten lambrisering bepalen de sfeer. Net als in het cafégedeelte Heffer valt hier ook het prachtige authentieke balkenplafond op. Deze bijzonder mooie zaal bevindt zich op de 1e etage (per trap bereikbaar vanuit Heffer) met een prachtig uitzicht over de Beurs van Berlage, een aanlegplaats voor rondvaartboten en de drukte van het Damrak.

 
Mogelijkheden
Bedrijfsfeest, (studenten)borrel, bruiloft, diners/buffetten, jubileum, seminars, vergadering en verjaardagen.
 
Faciliteiten
Bar, HD beamer i.c.m. projectiescherm (1,1x1,5 Matwit S doek), ... watt muziekvermogen, versterkers, speakers, equalizer, flip-over, DVD-speler, microfoon en sfeer- en discoverlichting (indien gewenst). De zaalopstelling zal naar uw keuze opgesteld worden.
 
Locatie
 
TIP: behalve bovenstaande mogelijkheden zijn er aantrekkelijke all-in arrangementen mogelijk. Voor een compleet overzicht van onze arrangementen klik hier. Voor informatie kunt u contact opnemen met ons via info@heffer.nl of (020) 428 44 88.
 
Oudebrugsteeg 7 • 1012 JN • Amsterdam • Tel. (020) 42 84 488 • info@heffer.nl
YouTube
www.vvv.nl
www.iamsterdam.com
Designed by David Okel